Magsjuka och svinkopper

Diggar dubbelhakan och alla miner jag gör..
Men som sagt så blir jag lite tossig när jag är sjuk, får väldens energi..



Magsjuka, löss och svinkopper


Bild från arkivet

Idag har jag varit nojig hela dagen. Det går magsjuka, löss och svinkopper på förskolan jag praktiserar på, och jag blir väldigt lätt sjuk. Och löss har jag aldrig haft heller så det vill jag inte ha!

Hur som helst så har det varit en bra dag. Har varit glad och positiv hela dagen! Sen har det även gått bra på förskolan, som alla andra dagar. Dock är det lite besvärligt nu när det går magsjuka och dom flesta barnen har det, även några från personalen ligger hemma och är sjuka, så jag kommer nog vara nojig hela dagen imorgon oxå.


Nu ska jag sova och ladda upp inför imorgon, Godnatt gott folk!


BRIS


Praktiken på dagiset/förskolan går jättebra, och nu är jag inne på min andra vecka. 
I övrigt så har jag väl inte så mycket att skriva, orkar inte göra den sista punkten på 30dagarsgrejset för att det känns så onödigt när jag skrivit redan varför jag började göra den. Och ni som missat det så gjorde jag den enbart för att komma igång med bloggandet och det fungerade!

Dock har jag inte bloggat på några dagar för att jag inte haft ork och lust till det, men ska försöka bli bättre på det.
Vill även tacka BRIS för att dem finns där om man behöver hjälp och inte vill prata med någon man känner. Så det är vad jag gjort nu ikväll, pratat med en person på BRIS angående en lite väl privat sak som jag inte tänker nämna här!

Nu ska jag ge min älskade hund mat och sen ska jag väl krypa ner under täcket och surfa runt på internet lite innan jag ska sova. Det blir en tidig kväll för att jag började 7.30 imorse så är helt slut i kroppen.


Godnatt alla fina männikor!


29 - vad har du lärt dig denna månad?


Denna månad(sen jag började med denna 30dagarsutmaning) har jag framförallt lärt mig mycket om mig själv. Jag har lärt mig att hantera dåliga saker på ett bättre sätt, jag har lärt mig att jag kan, om jag verkligen verkligen vill och att jag inte klarar mig utan mina vardagsrutiner.
Jag har även lärt mig att bemöta folk på ett bättre sätt och att hantera min ilska så den inte exploderar på en gång. Ja, med andra ord så har jag bara(iallafall vad jag kommer på) lärt mig nya saker om mig själv, vilket ändå är positivt!


Allting snurrar, fast det egentligen står still


Idag har jag och mamma varit inne i Eskilstuna hela dagen och shoppat loss. Eller ja, mamma har shoppat loss rättare sagt, jag har inga pengar.. Iallafall, ikväll ska jag kolla på REC 1 och 2, om jag orkar se 2an oxå med andra ord. Ska även prata med min underbara pojke som åker till Norge imorgon för at börja jobba, så då kommer vi inte kunna snacka nånting, wääää!!

Imorgon ska vi städa här hemma, vilket kommer bli jätteroligt! Inte.. 
Nu ska jag iallafall fortsätta lyssna på ljuvliga stämmor från Lil Wayne. Bye!
 


28 - ett foto på dig från förra året tills nu , hur har du förändrats?


Det är ganska otroligt hur mycket jag har förändrats på bara ett år. Har gått från mörkt till ljust och sen tillbaka igen. Tänk att jag aldrig kan bestämma mig vilken hårfärg jag ska ha...


slutopluto i kropp och knopp


Denna dag har varit ganska jobbig. Barnen på förskolan var helt galna så det var kaos efter lunch så vi fick skicka ut dom på gården, och jag har varit allmänt trött och slut i hela kroppen. Har även varit ganska glad idag. Gick runt och smålog för mig själv utan anledning. Tror att det beror på att jag tänkt positivt hela dagen, vilket är bra.

Jag har även varit på fritidsgården ikväll där jag umgåtts med Ebba och Alexandra, och det är jätteskönt att jag och Alexandra "hittat tillbaka" till varandra igen. Känner mig inte värdelös längre vilket är grymt skönt!

Imorgon blir det att stiga upp tidigt, alarmet ringer kl 9 då jag och mamma ska ut på en långpromenad med hundarna innan hon ska in till Eskilstuna. Funderar faktiskt på att följa med, men det beror på hur trött jag är ifall jag orkar eller inte. Nu ska jag sova iallafall.


Godnatt alla fina människor!


27 - dina 3 närmsta vänner


Mamma, Sariiiiis och Christoffer ♥


It's like I'm made of glas..

d
Jag är trött, arg, ledsen, besviken och less. Vill bara skrika och slå sönder saker. Allting som handlar om mig kan bara dra åt helvete. Jag kan dra åt helvete. Orkar inte med mig själv. Vill bara slita mig själv i stycke just nu..

"hej jag är ett emo tyck synd om mig, buhuuuu" - Eller så inte. Hatar när folk tycker synd om mig när jag vet att det egentligen inte är synd om mig. Det är bara jag som måste ta tag i mitt liv igen och börja kämpa lika mycket som jag gjort förut.


Jag kan om jag vill. 'Jag är bäst!'
 
 
Godnatt!


26 - din favorittid på året


Min favorittid på året är sommaren. självklart!♥


25 - vad finns i din väska?


Öh, ja. Vad finns i min väska? Jo, i min handväska finns alltid min kallender och en bläckpenna. Det finns även alltid tamponger och bindor ifall att lingonveckan dyker upp. Deodoranten och parfymen finns även i väskan, och ibland finns även sminket där. Nu finns även usb-laddaren till elciggen i min väska ifall att batteriet skulle ta slut. Sen ligger det även en massa onödiga saker i väskan som hårnålar, hårsnoddar och hårborsten t.ex. Fast det kan vara rätt nödvändiga saker oxå.

Annars brukar jag vara expert på att kasta i en massa skräp i väskan, så ja...


Döden är det ända vi inte kan fly ifrån


Jobbat hela dagen, så är helt slut i kroppen.
När jag kom hem fick jag även dåliga, men samtidigt bra nyheter. Min farbror har varit nära på att dö, troligtvis en hjärtattack, men klarat sig tack och lov! Det tog en timme innan jag förstod vad det var mamma sa, och nu sitter jag här och gråter floder. Hjärtproblem finns i släkten vilket gör mig ännu räddare från att förlora honom.

Förstår verkligen inte varför det ska hända dem bästa. Hatar döden så otroligt mycket just nu!!
Jag visste att nånting dåligt var påväg att hända. Alla drömmar jag haft, alla konstiga känslor som jag känt den senaste tiden.
Fan. Fan fan fan!!
 

Nu ska jag gå ner till gården för att försöka tänka på annat. Hejdå!


x2



Videoinlägg 13/11


Dåligt ljud, dålig bild och jag säger "Hallå där" i början, fast kameran hängde inte riktigt med när den skulle börja.
Men har man en dålig kamera så blir det lätt så!

Enjoy!


24 - ett brev till dina föräldrar

Ett brev till mina föräldrar? wtf.. Jaja...

Dom är som två helt vanliga föräldrar. Överbeskyddande och otroligt töntiga ibland. Man bråkar och har sig, får utegångsförbud i månader och tvingas städa i sitt rum hela tiden. Dom tjatar och tjatar ständigt och jämnt, men ändå älskar man dem mest av allt.
Min mamma har alltid funnits där för mig, och hon är den jag kan prata med om allt. Min pappa däremot har varit lite till och från. våran relation har gått upp och ner alldeles för mycket, men nu de senaste månaderna så har den bara blivit bättre och bättre. Jag älskar mina föräldrar mest av allt. Dem är dem absolut bästa föräldrar man kan ha!


Vet egentligen inte vad jag kan säga om/till mina föräldrar mer än att jag älskar dom över allt annat!



Tiden rinner som sand genom mina fingrar


Varit förbi dagiset/förskolan idag för att lämna några papper om praktiken osv. Fick även veta att jag börjar kl 9 imorgon, mjeeeeh..
Kameran har även varit framme idag, igen, men denna gång blev det inte lika dramatiska och kladdiga bilder. Det blev söta närbilder på ett ansikte med en stor rund potatisnäsa och rumphaka med fetaste glasögonen mitt i planeten. Yep!

Annars kan jag berätta att jag känner mig så vilse just nu. Hittar ingen väg ut. Det har lixom tagit stopp. Tankarna är bara en massa bokstäver som studsar omkring huller och buller. Får inte stopp på allt snurrande i mitt huvud. Yrseln har tagit över totalt.

Ska sätta mig framför tvn nu och vila skallen. Hejdå.
 


Eksem..


Eksemen tar död på mig! och det är ju lagomt sexigt oxå att ha det på halsen. Eller så inte!!! Det kliar så jag blir tokig, och varar så att håret klibbas fast. Nån som vill byta?!




23 - vad har du sug efter?


Jag har sug efter cigaretter, men istället kör jag på elciggen som fungerar lika bra!




Älskade soffa!


Trotts att min bror åkt hem så kommer jag fortsätta sova i min älskade soffa. Vill inte ligga i min stora säng helt ensammen, när jag under hela lovet sovit bredvid världens finaste. Och min soffa är faktiskt mycket skönare än min säng, konstigt nog.

Tänkte att jag oxå kunde slänga in en oredigerad suddig bild på mig själv nu när jag ändå bloggar. Borde egentligen sova, men det går verkligen inte. Blir så frustrerad! 
Vid sånna här tillfällen är det väldigt skönt med en extra ledig dag som jag har innan praktiken börjar då jag ska vara med 3-5åringar hela dagarna. Så jag kommer vara helt slutkörd varje kväll, så att sitta uppe så här länge, om inte längre, kommer jag inte kunna för att jag kommer däcka så fort jag lägger mig ner.


Fruktansvärt onödigt inlägg, men har man inget bätte för sig så blir det så. 

Godnatt!


Egobilder/Fotoshoot med mig själv

Fick världens ryck och inspiration till en egen liten fotoshoot på mig själv. Och det slutade med en massa vatten på golvet och på mig, samt utkletat smink över halva mig.

Vad tycker ni om bilderna?


Jag ser ingenting som jag borde längre


Underbara stämmor från Nirvana kommer ur mina högtalare så här under tidiga söndagseftermiddagen. Låter tankarna flöda på ordentligt i huvudet trotts den olidliga huvuvärken. Borde skriva ner allt jag tänker på, men orkar inte hålla i en penna idag, iallafall inte nu.

Barnprogram på disney channel har förgyllt min morgon, och resten av eftermiddagen kommer det nog oxå göra det. Barnsligt, jag vet men orkar faktiskt inte bry mig om vad folk tycker. Orkar inte ens bry mig om vad jag själv tycker för tillfället. Är så less på allt. Arg på allt. Jättearg.
 

Hejdå.


22 - vad gör dig unik och annorlunda från alla andra?


Oj, det var en svår punkt.. Jag är väldigt dålig på att komma på positiva saker om mig själv, men då får jag väl försöka lite extra hårt denna gång. Vem vet, jag kanske blir bättre på det!

Det som gör mig unik och annorlunda från alla andra:
- Jag är mig själv i alla situationer, oavsett vad!
- Jag spelar ett instrument som heter Panflöjt.
- Jag har väldigt lätt för att utrycka mina känslor och tankar genom att skriva dikter.


Jag kommer inte på nå mer som är annorlunda med mig, och som gör mg unik. Som sagt så är jag dålig på att komma på positiva saker om mig själv. Fast egentligen behöver det inte vara positiva saker som gör mig annorlunda från alla andra, men kommer inte på nå mer än det jag skrivit så det får duga!



Jag längtar efter något andra inte vågar drömma om


Har suttit och skrivit av mig i över 3 timmar nu ikväll oxå för att det behövdes. Och snart behöver jag ett nytt block oxå har jag märkt..

Nu ska jag tvätta bort sminket för att sedan krypa ner under täcket. God natt!!


Elciggen!


Jag har ju som sagt slutat röka och börjat använda en elcigg, som jag för övrigt fått av Viveca ♥ 
Jag har den som det är nikotin i, och smaken jag har på den är tobakssmak som den kallas. Den är hur bra som helst och fungerar verkligen. Det som är det bästa med den är att man kan röka överallt, innomhus, inne på skolan/arbetsplatsen, ställen där det är förbjudet att röka osv. Dock har jag blivit beroende av den nu, men hellre det än att vara beronde av ciggaretter. För elciggen är inte farlig på något sätt.

För övrigt så sitter jag i soffan inne på mitt rum. Ska snart ta ram mitt fula kollegieblock och skriva av mig lite, igen. Sen har jag även praktik nästa vecka, vilket jag längtar till! Är ledig på måndag oxå så det är ännu bättre^^


Bye!


21 - ett foto som får dig att le


Denna bild får mig att le så otroligt mycket. Maja strejkade på naturkunskapen för att våran lärare inte förstod att vissa av oss inte fattade uppgiften.
Hon är så söt!


Det är som att jag aldrig räcker till..


Denna fredagseftermiddag ligger jag i soffan inne på mitt rum med persiennerna nerdragna. sköna stämmor från Takida kommer ur mina högtalare samtidigt som jag sitter och skriver av mig lite, igen. Ilskan gror inom mig samtidigt som en massa känslor och tankar spökar i mitt huvud.
 Jag pratar just nu med världens bästa pojke som får mig att må så otroligt bra, och med världens finaste sara som oxå får mig att må så otroligt bra. synd att dem båda bor så långt bort. Buhuuu ;<

Ligger även och tänker på vad jag köpa i julklapp till familjen och pojken min. Så härligt att det snart är jul. Eller snart och snart, mer än en månad kvar, men ändå. Jag älskar verkligen julen! Blev helt plötsligt sugen på julmust, OMNOMNOMNOM!!


Nu ska jag snart gå ut med min vovvsing, och elciggen får hänga med. yep! 
 


20 - vem vill du dela ditt liv med eller ser en framtid med


Jag ser, iallafall den största delen av min framtid, tillsammans med Christoffer. Visst, jag är väldigt ung, men jag är verkligen redo på att sattsa på ett långvarigt förhållande. Och så som det ser ut nu, så vill jag dela mitt liv tillsammans med honom♥


-



Sitter här ensam och kollar på gamla bilder,
saknar det jag ser men kan inte vrida tillbaka tiden
Önskar att jag kunde, då skulle jag ändra på allt
alla fel som jag gjorde när jag behandla dig så kallt
Du var värd så mycket mer och jag har insett det nu,
men kommer aldrig glömma tiden det var jag och du
Så många gånger som jag gråtit över oss,
jag minns med glädje dom stunder då du hjälpte mig loss
Vi svävade tillsammans alltid både dag och natt,
kämpa för att hålla ihop men allt ramlade och sprack
Om jag fick en chans till skulle jag visa dig mitt rätta jag,
skulle finnas vid din sida till livets sista dag
Du är det bästa som har hänt mig och du vet vad jag menar,
att jag hitta nån som du efter så länge som jag letat
Men du bröt dina löften, svek det du hade lovat
att jag kom i första hand och aldrig mer skulle såras


Alla visste om att vi var bra för varann,
men du tappade din chans när du släppte min hand
Du satte mig i skiten och brydde dig aldrig mer,
även jag gråter tårar när ingen annan ser
Jag önska du var jag och att jag var du,
att du fick känna som jag känner, smärtan jag har nu
Jag vet att det ordnar sig, det gör det med tiden
men just nu så känns det som att du var hela livet
Jag vet att det är lögn för hur fan kan jag älska dig,
har alltid stått här funnits till hands och beskyddat dig
Men vad får jag tillbaka, en tom blick
att jag inte var värd nått var orden som jag fick


Mina ord är obetydliga bokstäver sammansatta i meningar


Tänkte bara meddela alla ni som läser min fullkomligt ointressanta blogg att jag suttit och skrivit av mig i över 3 timmar. Så jag kan oxå meddela att jag har rejäl skrivkramp i min vänsterhand, dock känner jag mig inte färdig med skrivandet.Men måste försöka sova nu så jag orkar med skolan imorgon..

Hoppas ni haft en bra kväll så här innan fredag och helgen. Godnatt på er!


att jag inte var värd nått var orden som jag fick..


Nu sitter jag här och lyssnar på Secondhand Serenade samtidigt som jag skriver av mig i mitt fula, röda kollegieblock. Jag kollar även igenom gamla bilder från i våras/somras samtidigt som jag försöker hålla tårarna inne. Tänk hur snabbt allting kan förändras. Har fortfarande inte förstått vad som gick fel. Men livet går vidare antar jag..

Nu ska jag fortsätta skriva. Känner att det är vad jag behöver, iallafall för tillfället.


Hoppas ni mår bra iallafall, Bye!


19 - smeknamn du har och varför

 
 
 

Jag har inget smeknamn, så ja..



18 - planer/drömmar/mål du har

Mina planer för dem kommande veckorna/månaderna:
- Nästa vecka har jag praktik i 5 veckor på dagis/förskola.
- Under jul kommer jag vara uppe i Luleå och fira jul med min älskade farmor, pappa och bröder.
- Under nyår kommer jag troligtvis åka ner till Kalmar för att spendera resten av jullovet med Christoffer.

Mina drömmar:
- Att Leva ett bra liv med min familj och vänner runt omkring mig.

Mina mål:
- Sluta röka.
- Att klara skolan.
- Få ett bra lobb.

 


17 - vem skulle du byta liv med för en dag , varför?



Oj, den var jäkligt svår... 
Jag vet faktiskt inte vem jag skulle vela byta liv med för en dag, så då skippar jag den!
 


Nya glasögon (y)



Mitt höstlov!


 Ja, under lovet så har jag varit i Kalmar hos Christoffer. Vi har spenderat den mesta av tiden hemma i soffan men vi har även umgåtts med Simon och hans besök, Sara. Jag och Sara kom väldigt nära varandra, hon är en helt awesome brud så det var väldigt trevligt att lära känna henne! Vi fyra har även varit på bio och kollat på Looper, och den filmen var asbra, så den rekomenderar jag verkligen!
 Annars har vi inte gjort speciellt mycket. Christoffer har haft innebandyträningar på kvällarna så då har jag antingen varit med Simon och Sara eller bara varit hemma och kollat på tv.

Jag har även slutat röka nu under lovet, så på bilden ovanför ser ni vad jag, för tillfället, använder istället. Jag ska köpa en elcigg istället nu i veckan tror jag eftersom jag inte tycker det är så trevligt att ha nånting under läppen ständigt och jämt.

För övrigt så har min broder kommit ner på besök vilket är väldigt trevligt, och senare idag så ska jag hämta mina nya glasögon som är klara, yeeay!

Nu ska jag fortsätta jobba innan jag har lunch. Bye!
 


16 - ett foto på dig själv



usch - fy - blää!




Jag berättar om hur mitt lov har varit lite senare ikväll för nu måste jag duscha för att jag stinker! Min morbror och Jocke kommer över hit om ett tag för att vi ska bjuda dem på middag, och sen har min storebror kommit ner för att hälsa på oxå, YEEEYY!!

Usch, nu ska jag springa in i duschen. Bye!!
 


15 - dina topp 10 låtar

 


14 - ett foto på dig och din familj

 hittade tyvärr ingen bild på denna dator på min mamma, så det får jag lägga upp vid ett annat tillfälle!!


13 - en bild på ditt hem


Det är många som inte riktigt förstår vart jag bor, men så här är det; Jag och min mamma bor i en stor 3a som egentligen är en kontorslokal ovanpå en butik. Vi har även en stor inhängnad tomt.Under oss och till höger är det en butik. Förut var det en kakel- och färgbutik, men nu ägs det av kyrkan så nu är det en secondhand butik som vi har som granne. Det första fönstret är köket, sen vardagsrummet och sen mitt rum.




12 - varför började du blogga?

 

Ja, när jag först började blogga så gjorde jag det för att dem flesta av mina dåvarande kompisar bloggade, och sen när jag väl började så gjorde jag det bara för att det var en kul grej. Nu har jag bloggat i snart 5 år, och nu de senaste 2 åren har jag gjort det för att dels skriva av mig, och sen för att det fortfarande är en kul grej lixom.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus